Tel.: 013/22 90 73
Op zoek naar thuisverpleging in Diest? Zoek niet langer, wij bieden u professionele ondersteuning met de glimlach!

Thuisverpleging Diest: Voor alle verpleegkundige diensten bent u bij ons in goede handen!

Thuisverpleging diestOnze thuisverpleging  biedt u kwalitatieve en professionele verpleegkundige diensten aangepast aan uw noden.

Deze diensten worden voor u verzorgd door een team van gemotiveerde verpleegkundigen, die allen gepassioneerd met hun beroep en patiënten begaan zijn.

Tevens een team dat steeds op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op gebied van medische verzorging en verpleegkunde, dit door het volgen van bijscholingen en bijkomende opleidingen. Onze thuisverpleging is dus altijd professioneel en up-to-date!

Als patiënt kan u 24/24 en 7/7 bij ons terecht, en komen wij graag bij u langs voor alle medische zorgen en verpleegkundige hulpverlening. Onze thuisverpleging in Diest en wijde omstreken kent geen grenzen.

Indien u een beroep wenst te doen op onze diensten, kan u ons steeds contacteren en komen we graag bij u langs voor een bezoek en een persoonlijk gesprek waarbij we alle wensen en details met u bespreken. Zo wordt onze thuisverpleging aangepast naar uw behoeften, en dit uiteraard steeds in samenspraak met familie, de behandelende arts, en uw nieuwe thuisverpleging.

Iedereen kan een beroep doen op onze thuisverpleging!

Zowel patiënten met acute of chronische zorgvraag kunnen ons contacteren, ongeacht bij welke mutualiteit u bent aangesloten.

Interesse? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan!

Bij ons bent u in goede handen!

Contacteer ons!013/22 90 73