Tel.: 013/22 90 73
Wilt u kwalitatieve verpleegkundige diensten aan huis in regio Diest? Kies dan voor Dorien Verheyen en betaal via het derdebetalerssysteem. U hoeft ons niets te betalen!

Verpleegster aan huis te Diest: Al onze professionele verpleegkundige diensten worden u aangeboden zonder ons te moeten betalen!

Verpleegster aan huis diest

Wat kost het u wanneer onze professionele verpleegsters naar uw huis in regio Diest komen?

Als u ingeschreven bent bij een ziekenfonds, bent u ons als patiënt geen betaling verschuldigd.
Wij werken volgens het principe van de derdebetalersregeling. Dat wil zeggen dat wij als zorgverlener het honorarium rechtstreeks van het ziekenfonds ontvangen. Daarbij werken wij met de officiële RIZIV-tarieven en vragen we geen remgeld of lidgeld.
U betaalt uw verpleegster aan huis in Diest en omstreken dus helemaal niets!

Uw verpleegster aan huis in de ruime regio Diestadviseert u tevens graag inzake de bestaande premies waar u als patiënt eventueel recht op hebt. Enkele voorbeelden zijn:

  • Zorgkaspremie
  • Incontinentiepremie
  • Palliatieve premie
  • 3 maandelijkse premie bij chronische wondzorg

Wij bieden u ook graag onze assistentie aan bij het aanvragen van medisch materiaal zoals rollators, rolstoelen, looprekken, noem maar op. Onze verpleegsters aan huis in Diest en omstreken zijn er om u te helpen!

Ook informeren wij u als patiënt over andere, minder bekende, rechten. Zo kan u bijvoorbeeld, in het geval van zware pathologie, gedurende het hele jaar door alle medische kosten terugbetaald krijgen van uw hospitalisatieverzekering. Deze regeling geldt ook als u niet gehospitaliseerd bent geweest.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op, want onze verpleegsters aan huis in de ruime regio Diest staan graag tot uw dienst!

Bij ons bent u in goede handen!

Contacteer ons!013/22 90 73